To dårlige minutter i starten afgjorde kampen

4. november 2017 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

”Vi taber, selvom vi spiller godt”, lød det tørt fra en noget ærgerlig cheftræner Bo Jensen umiddelbart efter lørdagens opgør på kunstbanen, der samtidig betød afslutning på efterårssæsonen.

Hans ærgrelse var fuldt forståelig. Hjemmeholdets unge spillere havde i størstedelen af kampen en overvægt i boldbesiddelse og spillede tilmed i store perioder flot fodbold. Chancerne kom da også – især i anden halvleg – men uden at det gav bonus i form af en udligning.

 Sorø afgjorde kampen på to mål i det 6. og det 8. minut, hvor hjemmeholdets defensiv ikke så alt for godt ud. Spillerne fik efter kampen stor ros for at vise god moral og ryste denne chokstart af sig og fortsætte med at kæmpe og tro på en ændring af resultatet.

Belønningen i form af en reducering kom tæt på pausefløjtet, da Christoffer Hyldegaard sendte bolden over stregen efter en regulær gang skydetelt i gæsternes målfelt. Pointene var nu bestemt indenfor rækkevidde.

Det meste af anden halvleg var et massivt pres for udligning kun afbrudt af gæsternes giftige omstillinger. På banens midte var kampens spiller, Mads Moch, med i det meste og spillede i det hele taget op til sit bedste.

Også i slutfasen var der mange chancer, men ind ville kuglen altså ikke, og så kunne gæsterne juble over en sejr, der blev grundlagt på et par gyldne minutter i starten, men bestemt ikke - set fra hjemmeholdets langside - var i overensstemmelse med spil og chancer.

”Sæsonen har været op og ned. Vi har spillet nogle virkelig gode kampe. Selvom vi har haft mange udskiftninger imellem de enkelte kampe har spillerne kæmpet og spillet godt”, lyder cheftrænerens sammenfatning af en sæson, der betyder, at holdet overvintrer i den bedste halvdel af en tæt række, hvor kun Holbæk United synes at have fået et lille forspring. De mange udskiftninger illustreres meget godt af, at der har været benyttet over 30 spillere i løbet af efteråret. Heraf en betragtelig del ungdomsspillere (U17 og U19).

Turneringen genoptages lørdag d. 7. april, hvor Fårevejle kommer på besøg.

Mads Moch spillede en stor kamp (foto: Laila Versemann)