Nederlag på tunge pokal-stænger: Trætte Holbæk hægtet af top-feltet

29. oktober 2017 - skrevet af Jørgen Rasmussen - kategori: Senior

”Enormt irriterende, men vel bare vores sæson i en nøddeskal”, sukkede en frustreret og dybt skuffet Holbæk-manager, Morten Skovby, efter endnu en kamp, hvor hans hold havde givet sig selv et selvforskyldt benspænd ved – som konsekvens af en uheldig, personlig fejl - at komme et mål bagud, næsten inden kampen var kommet i gang.

Morten Skovby vil dog ikke bebrejde enkelte spillere, at det blev til et skuffende nederlag mod Herlev:

”Det er jo et rutineret hold, de fik lov til at spille meget fysisk, og så ville de tilsyneladende bare mere end os.”

Mod Herlev var målmand Christian Mortensen impliceret i gæsternes føringsmål efter bare halvandet minut, da han hårdt presset af mod- og medspillere i det lille felt fik skubbet et indadskruet hjørnespark i eget net.

Ønskestart for de fysisk stærke, top-tændte, meget og højt-talende Herlev-spillere, der fik en kamp på deres præmisser. For de lettere, teknisk betonede Holbæk-spillere, som stadig havde torsdagens pokalkamp mod Randers FC i benene, blev det både fysisk og psykisk op ad bakke på en tung efterårsbane, der er bedre egnet til glidende tacklinger end til hurtigt positionsspil.

Kort efter pausen blev Herlev ramt af en udvisning og reduceret til ti mand, men det gjorde ikke den store forskel. Holbæk havde svært ved at komme til chancer mod en kompakt Herlev-defensiv, og det kom ikke som det store chok, da gæsterne udnyttede en omstilling til at bringe sig foran 2-0.

Mads Bobjerg Larsen fik reduceret med en fint set flad afslutning med venstrebenet fra højre side af feltet, men mere blev det ikke til for hjemmeholdet.

I slutfasen skaffede Andrew Kakooza sig en fri-weekend i sæsonens sidste kamp, ude mod topholdet Slagelse, da han fik rødt kort.

Holbæks opstilling:

Christian Mortensen – Jonas Thomsen, Mikkel Adamsen/24. Jesper Friis Halling, Marcus Carlson Pedersen – Mads Bobjerg Larsen, Frederik Parishus, Sebastian Johansen, Malte Sjørslev, Andrew Kakooza – Mikkel Jensen, Torbjørn Billeskov/75. Kevin Nauta.

Mads Bobjerg Larsen – fint mål til 1-2 (Foto: Laila Versemann)