HBI ansætter ”fodbold-udvikler” til klubbens mikro- og børnehold

16. november 2017 - skrevet af Jørgen Rasmussen - kategori: Klubnyt

Med et fremtidsøje på de nye tider i de nye omgivelser i Holbæk Sportsby fortsætter Holbæk Bold og Idrætsforening det ambitiøse arbejde med en gradvis professionalisering af klubbens organisation og sportslige set up. Også for de yngste årgange.

Seneste eksempel er en ny samarbejdsaftale med FC København om udvikling af børnefodbold – og i den forbindelse ansættelse af en såkaldt fodbold-udvikler til klubbens yngste aktive på mikro- og børnefodboldholdene (U6-U12).

Klubbens nye fodbold-udvikler ansættes pr. 1. januar 2018 eller hurtigst muligt derefter i en halvtidsstilling (15-20 timer pr. uge) som træner og administrator. Vedkommende får – ifølge stillingsopslaget - ansvaret for udvikling af den sportslige og pædagogiske profil for mikro- og børnefodbolden samt for uddannelse og supervision af trænerne for U6-U12.

Bestyrelsesmedlem, kasserer og P+Træner i HBI, Jacob Madsen, venter sig meget af det nye initiativ:

”Formålet er jo overordnet set at få udviklet børnefodbolden. Det skal blandt andet ske ved uddannelse af vores mange forældre-trænere, så vi sikrer en bedre og mere ensartet træning af børnene.”

Et nyt talent-projekt for de 6-12 årige?

”Det er ikke tænkt som et elite- eller talentprojekt. Det er et kvalitetsprojekt til glæde og gavn for alle spillere, trænere og ledere på og omkring klubbens mikro- og børnehold.”

Som klubbens kasserer har Jacob Madsen styr på økonomien i projektet:

”Vi øremærker overskud fra faste årlige arrangementer som Holbæk Cup´en og Auktionsfesten til dette projekt. Og så kan det også blive nødvendigt med en kontingentforhøjelse.”

Jacob Madsen, kasserer og P+Træner i HBI (Foto: Laila Versemann)