Efter tip i HB&I´s sponsornetværk: Spar Nord Fonden støtter Kids Zone

2. oktober 2017 - skrevet af Jørgen Rasmussen - kategori: Klubnyt

Holbæk Bold og Idrætsforenings populære sponsornetværk kan hurtigt give konkrete resultater. Det har fodboldklubben nu selv ført bevis for.

Det var nemlig et tip fra et af netværkets lokale medlemmer, direktør hos Spar Nord i Holbæk, Petter Schøndorff (foto), som for nylig fik HB&I til at sende en ansøgning til Spar Nord Fonden.

Klubben fik den ønskede donation på 32.000 kr. til indkøb af hoppeborg og andet udstyr til Kids Zone – et legeområde for børn og unge bag tribunen på SuRi Park som er åben i forbindelse med førsteholdets hjemmekampe.

Petter Schøndorff har selv en aktiv fortid som ungdomsspiller i HB&I:

”Spar Nord Fonden støtter gode projekter og initiativer i det lokale foreningsliv, så jeg vil anbefale, at man tjekker fondens formål og sender en ansøgning, hvis man har et egnet emne. Præcis som HB&I gjorde det.”

I 2016 støttede Spar Nord Fonden i alt 17 projekter og foreninger fra Holbæk-området med donationer på samlet 250.000 kr.

Bestyrelsesmedlem i HBI og initiativtager til Kids Zone, Katrine Linneboe, glæder sig over, at donationen fra Spar Nord Fonden vil gøre kampdagene på SuRi Park sjovere for børnene og nemmere for hende selv og andre af klubbens frivillige:

”Børnene har taget godt imod initiativet. Det har været med til at skabe liv til førsteholdets kampe. Arrangementet har været muligt, fordi vi har lånt udstyret hos Holbæk-virksomheden Letlej.dk. Men det har været lidt besværligt og tidskrævende, at vi hver gang skulle hente udstyret, samle og sætte op, pille ned igen og bringe det tilbage.”

”Det er nemmere, når udstyret er klubbens ejendom. Men jeg synes også, det sender et signal om, at HB&I virkelig ønsker at inddrage også børn og unge i klublivet.”

Netop med det udgangspunkt at også unge medlemmer i klubbens aktiviteter er det U13-årgangen, som fremover skal hjælpe med driften af Kids Zone.

”Vi synes, det er naturligt, at også klubbens unge medlemmer giver en hånd med. Derfor vil vi prøve at skabe en stærk frivilligheds-ånd i klubben, prøve at give de unge et lille skub, så de drages med ind i det frivillige foreningsarbejde - og oplever sammenholdet og glæden ved at hjælpe til”, siger Katrine Linneboe.