Yderligere to stamspillere har forlænget deres HBI-aftaler

25. november 2016

I bestræbelserne på at sikre overlevelse i forårets nedrykningsspil, har Holbæk BI forlænget aftalerne med to af efterårets stamspillere, målmand Christian Mortensen, 25, og midtbanespiller Christoffer Thrane, 21.

 

Begge aftaler er forlænget med et år, oplyser HBI´s sportschef Morten Skovby. Han er glad for at få aftalerne med de to dygtige spillere på plads: 

 

”Christian har igennem hele 2016 vist et højt og stabilt niveau, hvor han med flere kampafgørende redninger har været en meget vigtig spiller for holdet. Med forlængelsen af Christians aftale er truppen allerede nu er på plads hvad angår målmandsposten. Vi har tre dygtige målmænd, som vi er meget tilfredse med”, siger sportschefen.

 

Christoffer Thrane kom til Holbæk i januar 2016 og blev hurtigt en af stamspillerne på divisionsholdet, både i forårets nedrykningsspil og her i efteråret, hvor han har spillet samtlige kampe for holdet.

 

"Christoffer er en arbejdsom og løbestærk midtbanespiller, som samtidig er utrolig dygtig til at løbe igennem kæderne og blive målfarlig i feltet. Vi glæder os til, at han nu tager næste skridt i sin udvikling, og vi er sikre på at forlængelsen af aftalen er et godt match for begge parter", siger Morten Skovby.

 

Christoffer Thrane (øverst) og Christian Mortensen - bliver i Holbæk i 2017. (Foto: Laila Versemann)