Vigtigt med 2 sejre i streg

6. april 2016

Af Asger Madsen        

Efter en hård start i sæsonpremieren har holdet på fornemmeste vis rejst sig.

To flotte sejre i de seneste to spillerunder over to af rækkens tophold fra Skovbakken og B.93 har boostet selvtilliden i truppen. Begge kampe er spillet mod stor taktisk disciplin og en enorm fightervilje. Især i kampen mod B.93 teknisk stærke hold, formåede en stærk defensiv enhed at lukke fuldstændig ned for angreb i mod sig. Samtidig viste holdets dygtige individualiteter, at man sagtens kunne udfordre modstanderen og sætte mange flotte angreb op.

Den mentalitet hele truppen har udvist efter den første kamp, ermeget imponerende. Hurtig har holdet rest sejt og vist sit rette niveau. Det vidner om den stærke kultur der hersker og hvor vindermentaliteten blomstrer.

Den kommende kamp mod Næsby bliver endnu en stor udfordring.Modstanderen fra Næsby Boldklub indtager rækkens førsteplads og har fået 10 point ud af 12 mulige i de fire første kampe. Næsby har vist flot offensivt og boldbesiddende spil og vi glæder os til at byde dem op til en god og velspillet kamp.

Alle omkring holdet håber at kunne fortsætte den positive stime der er startet, og ser frem til at følge op på de gode præstationermed endnu en flot én af slagsen på søndag.

Cheftræner Peter Ebbe Tønder glæder sig til kampen mod et af rækkens bedst spillende hold. ”Det er en fornøjelse at se spillernes gode indstilling, hvor de virkelig arbejder for hinanden, og dermed gør hinanden gode. Det vil være et af hovedtemaerne for at slå så godt et hold som Næsby”, sige Tønder, der samtidig håber på hjemmepublikummets opbakning og støtte til kampen.

Kampen spilles hjemme på SuRi Park søndag d. 10. april kl. 15.00