Velbegrundet HBI-optimisme før søndagens hjemmekampe

31. august 2016

Af Morten Skovby, sportschef

 

Velkommen til to divisionskampe på SuRi Park søndag eftermiddag.

 

I umiddelbar forlængelse af 2. divisionskampen mellem HB&I og Fredensborg spiller vores bedste U19 hold mod Vanløse. Så bliv på stadion til en hyggelig fodbold-eftermiddag og støt både vores bedste seniorhold og vores talentfulde U19 divisionshold.

 

Efter sidste uges flotte sejr over B93 er Holbæk før søndagens kamp fjerdepladsen i 2.division, pulje 1. Men som forventet, så er rækken utrolig tæt og dagens modstander fra Fredensborg BI er placeret bare 1 point efter på femtepladsen, så der venter et spændende opgør på SuRi Park.

 

Stemningen i truppen er rigtig god. På nær et par skader og en enkelt karantæne er alle spillere klar til kamp. I tirsdags spillede vi os tilmed videre i pokalturneringen med en 1-0 sejr over Dalum fra 2. division pulje 2, så der er absolut grund til optimisme i Holbæk-lejren.

 

Søndagens modstander fra Fredensborg BI er oprykker, men de har klaret sig rigtig fint i sæsonens første 4 kampe og er som nævnt placeret lige efter Holbæk i tabellen. Fredensborg BI er et godt organiseret hold, som står kompakt på banen uden bold. De er dygtige i omstillingsspillet og er farlige på deres offensive standardsituationer.

 

Vores U19 hold har vundet sæsonens 3 første kampe og indtager førstepladsen i 2. division med maksimum-point.

 

Vi håber meget, at I vil støtte op om begge søndagens kampe, så vi får en god stemning på SuRi Park.