Ung fornyelse: Holbæk forstærker truppen med to 20-årige talenter

27. november 2016

Holbæk B&I har skrevet kontrakter med Frederik Steen Reippuert, som kommer fra 2. divisions kollegaerne Frem, og Sebastian Blomqvist Johansen som kommer fra Thisted FC ligeledes fra 2. division. Begge aftaler gælder foreløbig i 2 år, frem til udgangen af 2018.

 

 

Frederik Reippuert er 20 år og har været i Frem i halvandet år. Som ungdomsspiller var han i FC Nordsjælland og Lyngby, og han har en enkelt ungdomslandskamp på sit CV.

 

 

HBI´s sportschef Morten Skovby er glad for nyerhvervelsen:

 

 

”Frederik er en teknisk dygtig venstrebenet midtstopper. Han er virkelig god på bolden og er påpasselig i sine defensive aktioner. Vi har fulgt Frederik i et stykke tid og har nu haft ham til prøvetræning i de seneste par uger, hvor han har været overbevisende. Han er godt skolet og tilfører virkelig holdet noget kvalitet i opbygningsspillet. Han passer derfor utrolig godt til vores spillestil”.

 

 

Sebastian Johansen er ligeledes 20 år, født og opvokset i Tune ved Roskilde. Han har haft hele sin ungdomskarriere i FC Roskilde, hvor han bl.a. var anfører for U19 divisionsholdet. Som 1 års senior rykkede han til B1908, hvor han spillede 25 kampe i 2. division. I sommeren 2016 fik han tilbuddet om at komme til Thisted FC, hvor han har været det seneste halve år. Nu flytter han hjem igen og bliver Holbæk-spiller.

 

 

”Sebastian kender vi fra hans ungdomstid i FC Roskilde ,og som senior var han bl.a. med til at vinde 4-1 over os med B1908 sidste år. Sebastian har trænet med os i den seneste uge og her har vi set nogle af de kvaliteter, som vi forventede. Han er en teknisk dygtig, pasningssikker og bevægelig spiller som er god til at finde de rigtige rum på banen. Han kan spille både offensiv og central midtbane og passer derfor godt ind i truppen”.

 

 

”Vi glæder os meget til at se både Sebastian og Frederik i aktion og byder dem velkommen til Holbæk”, lyder det fra sportschef Morten Skovby.

 

Foto: Frederik Reippuert (øverst) og Sebastian Johansen har skrevet under på to-årige kontrakter med HBI.