U7 til Giraf Cup i Knuthenborg Safaripark

6. juni 2016

Skrevet af Rikke Krøier Jensen (forældre)

D. 21. maj kl.6.45 stod 24 friske U7-drenge og deres forældre og søskende klar til en tur til Giraf Cup 2016 i Knuthenborg Safaripark. Holdets årgangskassen havde finansieret leje af bus og Tjalfes far, Dennis var venlig at tilbyde sig som chauffør. Busturen var planlagt til at have en varighed af lidt over to timer. Spillernes sociale samvær skulle styrkes på turen og derfor var iPad, iPod og lignende bandlyst på udturen.

Drengene gned sig lidt på sæderne, men da der kom lidt landsholds-musik på, begyndte drengene rigtig at sidde og hygge sig med hinanden og pjatte. Det gjorde ikke busturen mindre sjov, at træner Henrik havde fundet på et forslag til et nyt kampråb. Henrik gjorde et godt forsøg på at fremlægge sit forslag som lød ”Det er fodbold, Det er sjovt, Det er her vi hygger os bedst, Det er HBI i Holbæk, U7, Ja vi er bedst.. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH Holbæk. Spillerne prøvede også at få det til at ringe, men den blev hurtigt buuuuhhh’et ud ;-) og der gik ikke meget mere end 10 min. førend at spillerne fandt på et nyt kampråb, som var en ørehænger, så det blev vedtaget som holdets kampråb med det samme. Det lød ” Vi er hvide, vi er rå, vi er ikke til at slå,åååååååhhhhh Holbæk. Tristans mor, Louise (netop udnævnt til årgangens eventmager) havde lavet en odds13quiz, hvor hver spiller fik sin egen odds seddel. Spillerne havde helt styr på, hvilket hold Ronaldo spiller på og hvor gammel Messi er, men de var sikre på at Træner Jacob havde nogle store fødder og Træner Henrik var yngre. Med disse indslag gik tiden faktisk hurtig og det var enormt hyggelig.

Vi ankom til Knuthenborg i god tid. Spillerne kunne skifte til spillertøj og blive inddelt i hold uden stress. På et stort græsareal i parken var der opsat en masse baner. Spillerne spillede hver tre kampe, og blev efterfølgende belønnet med en fin medalje. Herefter mødtes vi og gik over ved parkens store naturlegeplads. Her serverede alle forældrene hver deres medbragte pizzasnegle, pølsehorn, kage mm. Det var så super lækkert. Der var nu tid til leg og afslapning inden turen gik på safari i bussen. Vi fik set tigerne, kameler, zebra mm., men det der nok var mest underholderne for os alle, var vores tur igennem abeskoven. Det foregik ved, at publikum fik en lille håndfuld foder i hånden og satte sig herefter ind i nogle vogne med store plastik vinduer. Igennem nogle tragte kunne man sidde og fodre aberne. Jeg ved ikke hvad vi hver især havde forstillet os, men tror vi var en del, der blev overrasket over at aberne hoppede i fuld fart op på vinduerne og op over vognen. Der lød så mange skrig og glædesgrin både fra voksne og børn. Det var en sjov oplevelse.

Efter abeskoven og hygge med is, gik turen hjemad igen.

Der var mulighed for at købe juice og sodavand i bussen og det løber altså hurtigt igennem sådan nogle drenge, så bussen måtte holde en del ’tisse-stop’. Det var et skønt syn med drengene linet op på række.

På vejen hjem blev der også hygget. Bagsædet i bussen var fyldt op med drenge der hyggede med iPad, andre slappede af og nogen faldt endda i søvn. Det var tydeligt at mærke at drengene var rystet socialt bedre sammen efter en hel dag fyldt med oplevelser. Det var faktisk mest forældrene, der var gået hen og blevet overtrætte, så også her blev der grinet og spist pizzasnegle-rester.

Alt i alt den skønneste tur for både spillere, forældre og søskende.