U19 starter turneringen op 1 april 2016

31. marts 2016

U19 Elite Øst mod nye mål

Af Asger Madsen

HB&I `s kommende seniorspillere og ældste ungdomsårgange starter på fredag d. 1. april turneringen i EliteØst med en hjemmekamp på Albertslund- Glostrup kl. 18.30 på Kunsten.

U19 holdet sluttede på en fin 2. plads i efteråret og spillede mange gode kampe i løbet af efteråret. Elite Øst er den højeste række Holbæk kan deltage i, idet klubben pt. ikke har licens til 1. division, som er landets næsthøjeste række.

Sæsonstarten indledes med en svær premierekamp mod et fysisk stærkt hold, som Holbæk U19 tabte til i sæsonstarten sidste efterår. Dernæst skal holdet til Amager og B1908 på udebane, som vandt rækken i efteråret foran Holbæk, så der venter to hårde kampe fra start.

Cheftræner Ib Kristensen udtaler, at stemningen i truppen er god, selvom truppen er blevet smal og sårbar overfor skader, sygdom, studieture og spillere, som er rykket op på 2. division senior. Enkelte U 19 spillere træner permanent / på skift med 2. divisions senior truppen for at modnes og udvikle deres talent.

Holdet har spillet flere gode træningskampe mod især senior hold i optakten til turneringsstarten, for at gøre spillerne robuste til forårets kampe og senior tiden efter sommerferien. Den fysiske træning har i optakten været i fokus, bl.a. i styrketræningsrummet om mandagen under kyndig ledelse af Benjamin Leisvig.

I opstarten har truppen været på træningslejr i Thisted i forbindelse med HB&I` s U17, 1. divisionshold sæsonpremiere. Her mødte U19 holdet et stærkt Jyllandsseriehold og tabte knebent 2-1. Turen betød bl.a.også at truppen / trænerteamet blev endnu mere sammentømret.

I Påskeferien har truppen også haft et udbytterigt træningsophold på Idrætsefterskolen Klintsøgaard med gode træningspas, teori og aftale om en fællesmålsætning for spillere og trænerteamet.

Alle lige fra holdleder, trænere og sportslig ledelse ser frem til en spændende sæson og gode præstationer fra U19 truppen i Elite Øst, der meget gerne må starte med en sejr på fredag.