U19 kamp mod Farum

7. maj 2016

Af: Henrik Brandrup (Ass.træner)

U19 Drenge Øst 1 Forår (97-98) Farum BK 2 – Holbæk B&I: 2-0 (0-0)

’På en dejlig forårsaften var der lagt op til en god gang fodbold. Begge hold spillede frisk fodbold, hvor der blev ’givet og taget’. Desværre faldt centerforsvareren Yonis Ahmed efter 9 minutter skævt ned efter en luftduel med knæskade til følge – og han måtte lade sig udskifte.

Farum tilkæmpede sig til et lille overtag de første 10 minutter, hvilket udmøntede sig i et langskud, som Mikkel Pedersen i flyvende stil flot reddede helt oppe i målhjørnet. Efterfølgende førte klumpspil til en Farum-afslutning, som blev sparket væk på stregen.

Herefter vendte kampen og Holbæk styrede resten af halvlegen.
Holbæk havde blandt andet en fire-dobbelt chance med stolpeskud fra Mads B. Larsen, Mathias Vestergaard fulgte op på returen med et godt skud, som Farum-keeperen flot reddede ud i feltet – og på denne fik Farum først blokeret og efterfølgende røg et skud lige forbi stolpen.

”Vi spillede en god 1. halvleg med initiativ, gode kombinationer og masser af nødvendige løb med og uden bold. 1. halvleg var absolut godkendt. Vi glemte bare at score mål efter gode indlæg. Farum satte mere tryk på i anden halvleg, men set over hele kampen burde vi have vundet”, udtalte cheftræner Ib Kristensen.

Ja, i anden halvleg var der hård fight om momentum i kampen. I det 49. minut tacklede en Farum-spiller Mathias Vestergaard direkte på foden, så han forstuvede anklen og måtte udgå med skade.

Farums mål til 1-0 kom efter 57 minutter på en ’tilfældig’ nedfaldsbold i feltet efter hjørnespark og senere efter 69 minutter øgede Farum til 2-0 på en lang bold og et par gode kombinationer. Holbæk var dog særdeles godt med. Kom godt frem både midt i banen og over kanterne.

”Det var et unødvendigt nederlag, fordi vi spillede bedst”, rundede cheftræner Ib Kristensen af.