U17 vandt top opgør mod B93

2. maj 2016

Af Asger Madsen

Holbæk – B93 2-0(0-0)

1-0 Simon Engberg, 2-0 Mathias Nyman

U17 divisionsholdet er fortsat ubesejret i foråret. I lørdags vandt holdet top opgøret hjemme over B93.

Holdet kom ikke så godt fra start i lørdagens kamp. Holdet virkede dårligt organiseret og havde svært ved at holde fast i bolden. Spillerne virkede nervøse og B93 var bedst i 1. halvleg. Det skal dog tilføjes, at Holbæk drengene alligevel spillede sig frem til 2 store chancer på gode omstillinger.

I pausen blev der rettet til og 2. halvleg blev helt anderledes. Holbæk drengene fik ro på spillet og mange flere pasninger i holdet. Der blev skabt chancer og efter 20 minutter kom Holbæk foran.

Herefter pressede B93 på for en udligning, men Holbæk drengene stod godt imod og gav ingen chancer væk. I kampens sidste minutter lukkede holdet kampen på en omstilling til 2-0.

Cheftræner Morten Skovby var efter kampen da også meget tilfredse med holdets indstilling og attitude på dagen. Det er stærkt at kunne levere en så flot 2. halvleg, selvom tingene ikke rigtigt fungerede i 1. halvleg.

Med sejren fastholder divisionsmandskabet sin flotte 4. plads i rækken, hvor der nu er slået et hul på 6 point ned til 5. pladsen.

Der bliver imidlertid brug for en ny kæmpe indsats allerede på onsdag d. 4. maj, hvor holdet spillet pokalsemifinale mod liga-mandskabet fra HB Køge. Der er garanti for en rigtig spændende fodboldkamp imellem 2 meget formstærke hold, så hermed en opfordring til at møde talstærkt op og bakke klubbens talentfulde U17 mandskab op. Kampen fløjtes i gang på SuRi Park kl. 19.00.