U17 1. division spillede uafgjort i Horsens

11. april 2016

Af Asger Madsen

AC Horsens - Holbæk1-1(0-1)

0-1 MathiasNyman

Søndagens udekamp i U17 1. division blev spillet i den fantastiske ramme omkring Casa Arena, som man vel godt kan misunde AC Horsens en smule. Kampen blev en god læring for Holbæk drengene i at fodboldkampe først slutter når dommeren fløjter af – også selvom man er 2 minutter inde i overtiden.

Holdet spillede ikke deres bedste kamp i denne sæson. Spillerne virkede trætte og havde svært ved at få spillet til at flyde mod et AC Horsens hold som var meget afventende, men som til gengæld stod godt og solidt i deres defensive organisation.

Holbæk havde bolden meget og midt i 1. halvleg lykkedes det at bringe holdet foran. I pausen der snakket om, at selvom man ikke lige havde dagen, så skulle arbejdet gøres færdigt i 2. halvleg.

Denne mission så da også ud til at skulle lykkedes. Horsens kunne ikke spille sig til nogle chancer i 2. halvleg og omvendt havde Holbæk 2 store muligheder som begge ramte overliggeren og kunne have lukket kampen.

2 minutter inde i dommerens overtid blev U17 mandskabet vidne til det værst tænkelige, AC Horsens fik en omstillingsmulighed, som de effektivt udnyttede og scorede til slutresultatet 1-1.

Cheftræner Morten Skovby følte da også efter kampen, at den sene scoring i overtiden føltes som om man havde tabt kampen. Trænerstaben og spillerne var derfor ekstremt skuffede efter kampen og turen hjem i bussen blev da også en af de mere stille af slagsen.  

U17 truppen er fortsat ubesejrede i foråret og næste kamp spilles hjemme på lørdag på SuRi Park d. 16. april kl. 13.30 mod Svendborg.