U17 1. divisionen vandt hjemme over Svendborg

19. april 2016

Af Asger Madsen

Holbæk– Svendborg 3-1(2-0)

1-0 Kristian Skovby (Assist fra MathiasNyman), 2-0 Alexander Stroustrup (Assist fra Kristian Skovby), 3-1 Mathias Nyman (Assist fra Kristian Paris)

U17 drengene kom godt fra start i lørdagens 1. divisionskamp hjemme mod Svendborg. Holdet bragte sig på vinderkurs allerede efter 2 minutter og derefter kunne sejren køres relativt sikkert i hus.

Svendborg bed dog godt fra sig og reducerede til 2-1 på et flot mål midt i 2. halvleg. Det gav spænding i kampen, men Holbæk drengene ville vinde og holdet lod sig ikke ryste. I stedet viste drengene vilje og vinder mentalitet og lukkede kampen med målet til 3-1.

Cheftræner Morten Skovby udtalte efter kampen: ”Vi er overvejende tilfredse med dagens sejr og den kendsgerning at vi stadig er ubesejrede i foråret. Vi synes dog, at vi i perioder af kampen afgiver initiativet lige lovlig meget til Svendborg. Det var der ingen grund til og vi skal være bedre til at bevare initiativet i kampene – også selvom vi kommer tidligt foran”.

Den kommende uge byder på kvartfinale i pokalturneringen i Greve onsdag d. 20. april med kampstart kl. 18.30 og så har holdet efterfølgende et spændende lokalopgør ude mod FC Roskilde lørdag d. 23. april med kampstart kl. 15.15. Divisionsholdet indtager nu en flot 4. plads i den landsdækkende 1. division.