U17 1. division Holbæk B&I – FC Roskilde

17. august 2016

1-0 (0-0)

Målscore: Christian Olsen

I en chancefattig kamp fik Holbæks U17 mandskab den bedst tænkelige start på sæsonen. 

FC Roskilde startede kampen med et højt pres mod Holbæk mandskabet, der dog med en fin ro spillede sig ud af Roskildes 1. pres. I 1. halvleg var Holbæk mandskabet i fin kontrol og var også det mest boldbesiddende hold, dog uden at det kastede de helt store chancer af sig. Roskilde havde svært ved at spille sig igennem det godt organiserede Holbæk mandskab, men havde dog optræk til et par chancer på omstillinger.

2. halvleg startede som en lidt rodet affære, hvor tempoet gled ud af kampen pga. en masse spilstop. Vi skulle helt hen til de sidste 15 minutter af kampen før Holbæk drengene satte sig igennem og igen begyndte at vinde duellerne og bedst som det lignede en 0-0 deler, så tog ”Olsen” sagen i egen hånd og sparkede kuglen i kassen med et godt spark uden for feltet.

Cheftræner Asger Madsen var efter kampen bestemt også tilfreds med resultatet. Vi er meget godt organiseret uden bold og nu skal der arbejdes videre med vores spil på den sidste tredjedel af banen, så vi kan komme frem til flere chancer i åbent spil, men med den træningsparathed drengene udviser til hver eneste træning, så skal vi også nok få den del med. Dagens hold bestod af 8 fra årgang 2000 og 6 fra årgang 2001, så det var for mange af spillerne 1. gang de skulle i kamp på det niveau, men man må bare lette på kasketten da holdet løste dagens opgave meget tilfredsstillende.    

Det bliver dog kun til en enkelt træning mere inden holdet igen skal i kamp, da turen allerede på lørdag går til Svendborg.