U17 1. div. Holbæk B&I – Slagelse B&I

17. oktober 2016

7-1 (2-1)

11 min. 1-0 Christian Olsen

26 min. 2-0 Hamed Rahim

36 min. 2-1

45 min. 3-1 Kevin Møllebro

48 min. 4-1 Christian Olsen

55 min. 5-1 Hamed Rahim

57 min. 6-1 Hamed Rahim

79 min. 7-1 Christian Olsen (straffe)

Fortet holdt med stil – SuRi Park gav U17 holdet endnu 3 point på kontoen og holdet syntes at kunne levere varen, når der spilles på hjemmebane – således har holdet nu hentet 12 ud af 12 mulige point på SuRi Park.

Kampene har indtil denne lørdag været meget lige og i flere tilfælde er udfaldet blevet afgjort af de helt små marginaler, der i nogle tilfælde har gået i Holbæks retning og i andre modstanderholdenes. Denne kamp var der med undtagelse af de sidste 10 min. i 1. halvleg bare klasseforskel.

Holbæk drengene satte sig fint på kampen fra første fløjt og bragte sig også foran med 2-0 efter bare 26. minutter. Om det var den gode start der fik holdet til at slække lidt på duellerne og tilbageløbene de sidste 10 minutter af 1. halvleg vides ikke, men fakta er, at Slagelse kunne bringe sig på 2-1 kort før pausen.

I pausen blev holdet mindet om de aftaler der var indgået inden kampstart, og 2. halvleg var da også kun lige fløjtet i gang da de lokale talenter bogstaveligt talt bombardere Slagelse feltet, og i løbet at de næste 17 minutter formåede de at lave endnu 4 flotte scoringer i åbent spil. I de døende minutter blev festen afsluttet med maner, da Christian Olsen sikkert omsatte det tilkendte straffespark og dermed kunne han ligesom Hamed Rahim fejre sit hattrick på en rigtig god dag på kontoret.

Med sejren over Slagelse har Holbæk drengene indtaget den regionale trone som suveræn nummer 1, da Roskilde og Næstved også måtte forlade 4300 med 0 point. Det er et vigtigt statement til regionen og et stort cadeau til alle de trænere der arbejder med talentudviklingen i klubben. Med sejren indtager holdet nu en 5. plads i 1. division og holdet kan se frem til en ”rolig” uge 42, da holdet ikke skal i kamp i næste weekend. Den lille pause falder på et rigtig godt tidspunkt, da der ud over divisionsturneringen har været et hårdt program med pokalturnering, U16 øst 1, U17 mester og kampe på Holbæk Sportsakademi, så der er blevet trænet og spillet rigtig mange kampe de sidste par måneder. Nu samler truppen kræfter igen inden det løs mod et af de absolut bedst spillene hold i divisionen når mandskabet d. 29. oktober tager turen til Næsby der lige nu indtager 3. pladsen i rækken.