U17 1. div. Holbæk B&I - Næstved

29. august 2016

2-0 (2-0)

1-0 Rasmus Jensen

2-0 Alexander Stroustrup

Holbæk drengene satte sig fra første fløjt solidt på kampen og fik allerede i kampens 4. minut bragt sig på 1-0, da Rasmus Jensen omsatte et frispark til mål. I kampens næste kvarter fik Næstved ellers fint gang i deres spil og havde i et par omgange optræk til et par chancer uden de dog blev spillet helt store.

Holbæk fik efter 20 minutter bragt sig på 2-0 efter et godt angreb, hvor Jack Lins indlæg blev omsat på fornemmeste vis af Alexander Stroustrup og med den scoring var det kampen igennem kun et spørgsmål om resultatets størrelse. Således satte Holbæk drengene flere gode angreb op og kunne i flere omgange med lidt større skarphed foran mål have øget føringen yderligere.

2. halvleg blev en ensidig affære, hvor Næstved med en enkelt undtagelse blev holdt væk fra Holbæk feltet og Holbæk drengene vekslede fint mellem at holde fast i bolden og sætte gode angreb op.

Holdet har leveret 6 point i turneringens første 3 turneringskampe og ser efterhånden rigtig skarpe ud. Alle mand kender efterhånden egne opgaver og senest med kampen mod Næstved fik de også vist hvor gode de kan være på bolden og var kampen igennem det spildominerende hold på banen.

Det bliver der bestemt også brug for inden divisionsholdet skal i kamp i næste weekend i Haderslev mod rækkens nr. 1 der i sidste sæson spillede i landets bedste række.

Inden da skal der dog spilles intet mindre end 2 pokalkampe. U16 truppen skal på onsdag i kamp i Tølløse og U17 skal i kamp i Viby torsdag, så det bliver en uge med masser af kampe for drengene.