U13 sejrede stort

17. august 2016

Hvidovre-Holbæk B&I 3-10 (2-4)

1-1: Casper Emil Petersen, 2-2: Casper Emil Petersen, 2-3: Casper Emil Petersen, 2-4: Andreas Kian, 2-5: Ferhat Tekbas, 2-6: Victor Lund Petersen, 2-7: Andreas Kian, 2-8: Oliver Cafnik-Theill, 3-9 og 3-10: Adam Ejler Hansen.

U13 åbnede tirsdag aften Øst 1-rækken med en fantastisk indsats, der resulterede i en voldsom, men ikke ét mål for lille, 10-3-sejr mod Hvidovre.
Holbæk var dog et par minutter om at komme ud af starthullerne, og det udnyttede Hvidovre til at score to gange på fem minutter og komme foran 1-0 og 2-1. Men efter fem minutters spil, stod der Holbæk på alt.
Det aftalte pres- og erobringsspil sad lige i skabet og stressede Hvidovre spillerne til at lave fejl.  Possession-spillet var også bedre end længe set med en spilstyrende Victor Lund Petersen i hopla. Venstreback Adam Ejler Hansen spurtede utrætteligt op ad venstrekanten og sørgede for bredde i spillet. Adam krydrede en flot indsats med to flotte mål.
Men i en fremragende holdpræstation må Casper Emil Petersen fremhæves. For den arbejdsomme og angrebsivrige midtbanespiller var om nogen eksponent for det forrygende pres- og erobringsspil, som fuldstændig ødelagde Hvidovres utallige forsøg på opspil. Casper Emil var eminent i sit aggressive pres og kunne fortjent tage hjem med et hattrick i tasken.
U13 lægger dermed meget flot ud i Øst 1 og glæder sig til på lørdag 11.30, hvor Greve gæster Holbæk. Alle er velkomne til at kigge forbi og støtte drengene i forsøget på revanche for forårets 2-0-nederlag.