U12 tabte sæsonåbneren med mindst mulige margin

16. april 2016

Af Simon Erboe Rasmussen

Køge-Holbæk 2-1 (0-1)
 
Holbæks U12-drenge åbnede sæsonen på kunstgræsset i Køge. Optakten var ikke god, da anfører og forsvarsstyrmand Vilhelm måtte melde fra med sygdom, men det var slet ikke til at se på det helt ny konstruerede forsvar med Andreas, Anton og Adam, at de manglede deres naturlige leder. Anton tog nemlig dirigentstokken og pakkede Køges dygtige 9'er fuldstændig ned i første halvleg, hvor Holbæk havde de mest nærgående forsøg i en chancefattig affære.
Efter gode afslutningsmuligheder til Oliver og Ferhat, var det Casper Emil, der efter en flot dribletur i høj fart kom alene med Køge-målmanden i en spids vinkel og kunne bringe Holbæk på 1-0.
Fortjent pauseføring efter en fremragende defensiv disciplineret indsats, der holdte Køge på en chance.
 
Efter pausen skruede hjemmeholdet op for tempoet og blev mere aggressive i deres spil. Dette havde Holbæk-holdet svært ved at håndtere, så det meste spil foregik på Holbæk-halvdelen. Ikke desto mindre fik Oliver en gylden chance for en potentielt afgørende 2-0-scoring, da han kom alene med målmanden, men afslutningen manglede saft og kraft.
I stedet scorede Køge til 1-1 godt 10 minutter før tid, og det blev et hårdt slag for Holbæk-drengene. Fem minutter før tid faldt den afgørende scoring så på en Køge-dødbold.
Oliver tilkæmpede sig en stor mulighed i overtiden af opgøret, men Køge-målmanden parerede flot forsøget.
 
En meget ærgerlig udgang på en kamp, hvor vi følte, at vi qua vores chancer fortjente minimum uafgjort. Men opløftende indsats, hvor især den defensive organisering og duel spillet langt det meste af kampen var udført til perfektion.
 
U12 spiller næste kamp søndag d. 24. april hjemme mod Lyngby kl. 10.30 på bane 8.