Tre seje, lokale erhvervs-kvinder spinner kroner i HBI´s klubkasse

30. maj 2016

Formanden for Holbæk Bold og Idrætsforening går selv forrest, når det drejer sig om at skaffe sponsor-midler til ungdomsarbejdet i fodboldklubben.

"Selvfølgelig, sådan må det være", siger Johnny Vejlebo Nielsen, som også er flere-årig sponsor i klubben som indehaver af Peugeot Holbæk-Roskilde.

Hans firma er tilmeldt som et af de ti deltagende sponsor-finansierede spinning-hold i den såkaldte HBI Tour, der afvikles under Aftensalg på Ahlgade fredag aften.

Som tidligere aktiv fodboldspiller, bokser og racerkører er den 50-årige erhvervsmand ikke ligefrem ukendt med konkurrence. Han elsker at vinde.

"Derfor har jeg til mit Peugeot Holbæk sponsor-team allieret mig med tre super seje lokale erhvervskvinder, som altid går målrettet efter sejren, når de deltager i en konkurrence", fastslår han med en betydelig stolthed over sit hold.

Og måske også som en drillende udfordring til konkurrenterne i den benhårde spinning-konkurrence.

De tre kvinder på Johnny Vejlebo Nielsens Peugeot-hold er Ann Christina Rindom Sørensen (RIND Advokatfirma), Lisbeth Buch (Grafisk Kommunikation) og Maya Grydholt Nielsen (Økomina ApS).

De ti deltagende teams a tre pedaltrampere i HBI Tour har selv skaffet sponsorer, som hver betaler kr. 50,- pr. cyklet kilometer i løbet af den time, konkurrencen varer. Dog er der et maksimum, så ingen sponsor kan komme til at betale mere end kr. 2000.

Sidste år indbragte arrangementet ikke mindre end kr. 106.000 til ungdomsarbejdet i HB&I.