Tre på stribe

24. august 2016

Tømmerup - Holbæk 0-4 (0-1)

0-1 Jesper Halling (43), 0-2 selvmål (50), 0-3 Rasmus Christiansen (52), 0-4 Jesper Halling (81)

Tilskuere: 30

Af John Friis

Det var sådan set en lige første halvleg. Især i den sidste fase af halvlegen fik Holbæk dog sat mange gode angreb op. Det var derfor også i orden, at gæsterne bragte sig på sejrskurs tæt på pausefløjtet, da hjemmeholdets målmand var lidt for længe om at skille sig af med bolden, og Jesper Halling tacklede den fra ham og i mål.

Det godt kæmpende Tømmerup-hold havde brugt mange kræfter for at følge med i det tempo, Holbæk spillede i. Mange så temmelig brugte ud, og det skulle blive afgørende.

Allerede 5 minutter efter banebyttet sendte Mathias Vestergaard et godt hjørnespark ind foran mål, og værternes målmand kom hårdt presset til at bokse bolden i egne netmasker.

Blot to minutter senere blev kampen reelt lukket. Rasmus Christiansen scorede sikkert til 3-0 efter et par gode træk. Herefter stod chancerne nærmest i kø.

Det sidste mål kom i det 81. minut, da Jesper Halling rundede målmanden efter en god assist fra Kristian Tingager.

Holbæk var totalt spilstyrende i anden halvleg og med de mange chancer burde sejren have været større. "Vi er ikke kyniske nok foran mål", lyder det fra cheftræner Bo Jensen og han uddyber: "Vi skal ville slå dem med mere end 4-0". Men ellers var der nu store smil og tilfredshed hos trænerteamet med 9 point og en målscore på 16-2 efter 3 kampe. Kursen er sat.

Kampens spiller blev målmand Magnus Christoffersen, som var sikkerheden selv og var god til at sætte spillet i gang.