Cheftræner Peter Ebbe Tønder i den blå stol

18. marts 2016

Peter Ebbe Tønder har i vinterpausen overtaget cheftræner rollen for Holbæk B&I´ 1. hold. I den forbindelse fik vi ham bænket et øjeblik, selvom han jo på ingen måde er en mand der har det godt med at sidde stille for længe af gangen.

Peter Ebbe Tønder fortæller at opstarten er gået som forventet. Spillernes formkurve både hvad angår den fysiske og spillemæssige tilstand peger i den rigtige retning og så er han imponeret over den indstilling som spillerne udviser i forhold til parathed. Han påpeger at Holbæk B&I har en sund træningskultur som man kunne lære af i mange andre klubber.

Når der bliver spurgt ind de forskellige holdsætninger i træningskampene forklarer Tønder, at træningskampene er brugt til træning i ordets bogstaveligste forstand. Spillesystemer og stilarter er trænet og det fysiske element har naturligvis også været i højsædet. At der så i flere tilfælde er blevet lavet en masse mål hilser cheftræneren bestemt også velkommen og håber at skarpheden foran mål vil forsætte de næste 3 måneder.

Der er i vinterpausen blevet tilført 3 helt nye ansigter i truppen og cheftræneren fortæller, at Mikkel Adamsen, Lasse Green og Christoffer Thrane alle har gjort et fantastisk indtryk. Det er 3 meget forskellige spilletyper og personligheder, som alle dog har det til fælles, at de spiller for holdet og klubben og det er Peter Ebbe Tønder utrolig glad for. Samtidig fortæller Tønder, at der jo også er nuværende U19-spillere der er flyttet permanent op i truppen og disse indgår i den daglige træning og løfter allerede nu sløret for, at der nok bliver flere U19 spillere, der vil få debut og spilletid her i foråret.

På skadesfronten fortæller cheftræneren at Christian Lundsteen og Oliver Madsen vil være ude i længere tid, men håber samtidig på at få Jonas Jakobsen til rådighed inden for den næste måneds tid.

Hvad Peter Ebbe Tønder og klubbens nye assistent Thomas Thomsen vil have i ærmet til sæsondebuten på søndag er svaret kort og kontant. I vil se et hold med sammenhold og vilje. Et hold der kender deres individuelle opgaver og så vil de alle arbejde hårdt for klubben og den blå trøje.

Kendskabet til weekendens gæster fra Odder er lidt begrænset og Tønder ligger da heller ikke skjul på, at sportschefen Steen Vester til weekendens kamp ikke er kommet med en fyldestgørende analyse af modstanderen, som han jo ellers plejer at levere på et højt niveau, så der er trukket på nogle trænerkollegaer rundt omkring i landet for at få så god en indsigt som muligt og cheftræneren føler sig på alle måder godt klædt på til weekendens opgave.