Stærke Frem scorede tre mål på tre minutter og gav Holbæk store smæk

17. september 2016

Frem – Holbæk 5-1 (3-0)

1-0 Thomas Christiansen (35. min), 2-0 Thomas Christiansen (36), 3-0 Daniel Pedersen (37), 4-0 Thomas Christiansen (54), 4-1 Jonas Bengtsson (73), 5-1 Thomas Christiansen (90). - 758 tilskuere.

 

Af Jørgen Rasmussen

 

Det er længe siden, Frem har forkælet sit så misundelsesværdigt store og trofaste 2.divisions hjemmepublikum, men lørdag eftermiddag gav de tværstribede smæk for skillingen til de 758 (!) tilskuere i Valby Idrætspark. Desværre gik det ud over Holbæk, der måtte luske hjem med et sviende og indiskutabelt nederlag på 5-1.

 

”Vi taber kampen på 3 minutter, hvor vi laver store fejl i vores opspil og bliver ramt af et af deres omstillinger, som er et af deres farlige våben”, forklarer cheftræner Fr5eddy Andersen – med henvisning til de tre Frem-lynscoringer i kampens 35., 36. og 37. minut.

 

”Det er klart, at det ryster os voldsomt. Frem scorer yderlige to mål i 2. halvleg, fordi vi ikke er kyniske nok i vores forsvarsspil.”

 

Ifølge Freddy Andersen var Holbæk ”rigtig godt med” indtil hjemmeholdets tre kontante straffe-ekspeditioner.

 

”Ferdinand Bangsgaard havde en god chance for at bringe os foran efter flot opspil i højre og fint indlæg, men desværre...”.

 

Cheftræneren fremhæver Holbæks målscorer, Jonas Bengtsson, som var tilbagte efter karantæne og udmærkede sig med godt arbejde begge veje. Han blev da også valgt som dagens Holbæk-spiller.

 

Fo r at gøre slemt endnu værre for Holbæk blev Mads Haarbo ankelskadet og kørt til Holbæk Sygehus for at få undersøgt skadens omfang.

 

”Vi må konstatere, at vi tabte til et godt hold, som da også er en af favoritterne til at rykke op”, lyder konklusionen på lørdags-forestillingen i Valby fra cheftræner Freddy Andersen.

 

Foto: Jonas Bentsson - come back efter karantæne med scoring og god kamp (Foto: Laila Versemann)