Sportschefen er optimist: Truppen ser stærk ud

6. august 2016

Af Morten Skovby, sportschef i HB&I

 

Vi har brugt sommerpausen på at søsætte klubbens nye projekt, hvor målsætningen på kort sigt er, at vi skal kvalificere os til forårets oprykningsspil. Samtidig skal vores 2. hold rykke op fra serie 3.

 

Vi har lavet aftale med den nye træner duo Freddy Andersen og Kim Hansen, som er tilbage i klubben efter 3 år. Resten af staben omkring holdet fortsætter uændret.

 

Spillertruppen udgøres i år af 25 spillere. Vi har forlænget aftalerne med størstedelen af spillerne fra forårets trup, samtidig har vi rykket 5 første års seniorer, Niclas Sørensen, Yonis Ahmed, Frederik Parishus, Mathias Vestergaard og Jesper Halling op i senior truppen.

 

Vi kan også byde velkommen til 6 nye markante profiler i form af målmand Frederik Mehder, som kommer fra Hvidovre, forsvarsspiller Mads Bøjesen, som kommer tilbage til HB&I fra Odsherred, midtbanespiller og tidligere superligaspiller i FC Vestsjælland, Jonas Thomsen, som kommer til os fra Kalundborg, midtbanespiller Ferdinand Bangsgaard, som kommer tilbage til HB&I fra FC Roskilde, kantspiller Malte Sjørslev, som kommer fra HB Køge, samt angriber Torbjørn Billeskov, som senest har spillet i Frem, men som også tidligere har optrådt for HB&I.

 

Truppen ser stærk ud, og træner-teamet har arbejdet hårdt på at kunne præsentere en mere fremadrettet spillestil, der matcher klubbens blå tråd, som er implementeret hele vejen igennem vores ungdomsarbejde.

 

Vi glæder os derfor utrolig meget til at komme i gang med turneringen igen og håber på at kunne levere noget seværdigt fodbold på SuRI Park.

 

Søndagens gæster fra Hvidovre er dog en hård modstander at starte ud med. Holdet var med i oprykningsspillet i foråret og har oven i købet på papiret forstærket holdet yderligere hen over sommeren. De har set stærke ud i træningskampene op til sæsonstart, så der venter Holbæk-drengene en svær opgave i premieren og en spændende kamp for publikum.