Sportschefen efter fire nederlag i træk: Der er fortsat god stemning i truppen

12. oktober 2016

Af Morten Skovby, sportschef

 

Når et fodboldhold på vores niveau har tabt 4 kampe i træk og samtidig er placeret i bunden af rækken, så er det naturligvis ikke tilfredsstillende.

 

Før sæson starten havde vi et ønske om at spille med om de 4 øverste pladser, så vi kunne kvalificere os til oprykningsspillet til foråret. Ikke for at rykke op i 1. division, endnu, men primært for at få ro til at bygge yderligere på holdet og de unge spillere, uden at have det pres på holdet, som en deltagelse i nedrykningsspillet naturligt fører med sig.

 

Når det så er sagt, så må vi nu forholde os til den situation som er fakta, og vores fokus er nu på at samle så mange point som muligt i efterårets sidste 4 kampe. Både for at sikre et så godt udgangspunkt til forårets kampe som muligt, men selvfølgelig også for at truppen kan få et skud selvtillid, inden vi går på vinterpause.

 

Der er fortsat en god stemning i truppen, indstillingen er god og der arbejdes hårdt på at få tingene til at lykkes. Truppen er til søndagens kamp ramt af et par skader, men ellers er alle klar til at give B93 kamp til stregen.

 

B93 er i øjeblikket placeret på 3. pladsen i rækken. Det er et spændende og seværdigt hold med nogle rigtig dygtige spillere, som især i den offensive del af spillet har høj kvalitet. Den første kamp mellem de to hold endte med en sejr til Holbæk på 2-1, så vi forventer en spændende kamp på SuRi Park.