Sponsorcykling i den gode sags tjeneste.

31. maj 2016

Sponsorcykling i den gode sags tjeneste

For fjerde år i træk tramper cykel teams gode penge ind til Holbæk Bold & Idrætsforening. Det foregår på fredag den 3. juni  kl. 18.50 i teltet på Ahlgade ud for MR Team og Femilet.

Imponerende stor opbakning fra sponsorer gør, at muligheden for at slå alletiders rekord i år er tilstede. HVIS hvert af de ni teams cykler minimum 40 km på en time, ja så cykler de samtidig mere end kr. 155.000,- ind – TUSIND TAK til alle de involverede sponsorer!

De ni teams, der skal arbejde for det, er: HOLBÆK BYRÅD – SPAREKASSEN SJÆLLAND – NORDVESTNYT – REVISORGÅRDEN HOLBÆK – SPAR NORD HOLBÆK – REVISION & RÅDGIVNINGSGRUPPEN – GO2FITNESS – PEUGEOT HOLBÆK og HB&I. De ni hold har hver især tegnet egne sponsorer, der betaler kr. 50,- for hver km teamet cykler på en time – max kr. 2.000,- pr. sponsorat.

En del sponsorer har valgt at tegne flere sponsorater! Alle lægger sig i selen for at gøre det bedste resultat. For Holbæk Byråd cykler borgmester Søren Kjærsgaard, Socialdemokraternes Finn Martensen og formand for Kultur & Fritid og folketingskandidat Emrah Tuncer.

Koncerndirektør for Sparekassen Sjælland Lars Petersson er selv den ene af tre i sadlen for eget team. Sidste år vandt TEAM Revision & RådgivningsGruppen ganske suverænt løbet – både som hold og individuelt. I år får de med garanti skarp konkurrence – ikke mindst stiller TEAM Peugeot Holbæk op i stærkeste opstilling med tre vildt seje lokale erhvervskvinder – de bliver svære at hamle op med.

Hvilket team vinder, og hvilken rytter gør det bedst….ALT sammen i den gode sags tjeneste. Mangeårig sponsorpartner Vitro Festudlejning leverer igen i år teltet, som rytterne skal dyste i.

Mød op til en hæsblæsende og sjov  oplevelse på fredag….hep på rytterne, så fodboldklubben kan få mest muligt at gøre godt med til de unge mennesker.