Skuffende start for U21

13. april 2016

Hillerød - HB&I 4-2 (2-1)

2-1 Jesper Halling (43), 4-2 Mads Moch 

Af John Friis

Tirsdag aftens udekamp mod Hillerød blev ikke den helt store oplevelse set med lokalpatriotiske øjne. Gæsteholdet kom ikke op på et tilfredsstillende niveau, og især i 1. halvleg blev der lavet mange fejl.

Hjemmeholdet udnyttede disse og var fortjent foran 2-0, inden Jesper Halling kort før pausefløjt reducerede efter en assist fra Mads Moch.

Spillet i anden halvleg blev mere direkte, og der var chancer til væsentlig flere mål end de 6 opgøret bød på. Hillerød lukkede kampen med to sene scoringer inden Mads Moch i slutminuttet fik pyntet på resultatet efter en assist fra Mads Haarbo.

En positiv nyhed er, at Christian Lundsteen, der har været ude i lang tid med en skade så småt er på vej tilbage. Han startede inde og spillede 30 minutter.

Holbæk er i pulje med GVI, Vanløse, Frem, Hillerød og Helsingør. Turneringen er landsdækkende og vinderen af puljen går videre til semifinalen. I efteråret nåede HB&I denne og blev her slået af Helsingør efter en nervepirrende kamp, der måtte i forlængelse og til sidst afgøres på straffespark.

Spillerne på U21 består af spillere fra divisionstruppen, der ikke har fået så meget spilletid i weekendens opgør, U19-spillere og enkelte fra U17.

Næste kamp er mandag d. 25.4 kl. 18.45 mod Frem på SuriPark.

(Foto: Christian Lundsteen er så småt på vej tilbage efter lang skadespause)