Sikker sejr over Kalundborg

27. juli 2016

HB&I - Kalundborg 6-1 (3-0)

1-0 Jonas Jakobsen (4), 2-0 Malte Sjørslev (15), 3-0 Jonas Jakobsen, 4-0 Jesper Halling (69), 5-1 Jesper Halling (75), 6-1 Jesper Halling (77)

Af John Friis

Der var aldrig tvivl om sejren kun dens størrelse i opgøret, som var sat op som andetholdets første træningskamp. Hjemmeholdet, som Brian Bo Jensen stod i spidsen for assisteret af Kim Hansen fra førsteholdet, lavede 3 mål i hver halvleg og sad i det hele taget solidt på kampen.

Fra første fløjt bølgede angrebene ned mod gæsternes mål og inden for de første minutter havde Holbæk flere meget nærgående forsøg. Føringsmålet kom allerede i det 4. minut, da Jonas Jakobsen på fornemmeste vis headede et hjørnespark i nettet.

I det 15. minut hamrede Malte Sjørslev bolden i netmaskerne uden chance for målmanden. Det blev 3-0 i det 24. minut, da Jonas Jacobsen lavede en nøjagtig kopi af sit første mål.

Denne sommeraften bestod holdet primært af spillere fra den store førsteholdstrup og var en forsmag på konceptet omkring samarbejdet mellem første- og andetholdet. 

Kalundborg reducerede på straffe i det 65. minut. Blot 4 minutter senere spillede Malte Sjørslev Jesper Halling helt fri, så han havde let ved at udbygge føringen.

Jesper Halling stod også for de to sidste mål i opgøret. Begge gange spillet helt fri efter flotte aktioner fra Metkel Awalom, der viste godt overblik.

Det var da også en tilfreds cheftræner for andetholdet, der efter kampen sagde: "Ambitionen er helt klart, at vi skal rykke op. Ud fra det spillermateriale, der er til rådighed, bør det også være muligt". Han præciserede opgaven med, at det handler om at få "skabt en kultur omkring andetholdet, så det opfattes som en proces i de unge spilleres udvikling på vejen frem mod divisionsholdet."

Foto: Jonas Jakobsen lavede to flotte hovedstødsmål efter hjørnespark