Sidste aftaler inden nytår: Emil Bjørn forlænger, Green stopper

21. december 2016

Holbæk BI´s sportschef Morten Skovby har fået yderligere et par spiller-aftaler på plads til den førsteholdstrup, der i et tæt og - i sportslig forstand - livsvigtigt forårsprogram skal sikre HBI fortsat divisions-status.

 

Til det formål har Skovby og HYBI valgt at forlænge aftalen med en af klubbens egne, forsvarsspilleren Emil Bjørn, så den nu gælder frem til sommeren 2017.

 

”Vi kender jo Emil som en dygtig forsvarsspiller. Han har været i klubben i mange år og udover sine fodboldmæssige færdigheder, bidrager han med humør og kommunikation i truppen. Vi er glade for, at Emil tager endnu en tørn hos os”, siger Morten Skovby.

 

Som en medvirkende konsekvens af aftalen med Emil Bjørn er HBI og Lasse Green blevet enige om at ophæve deres aftale et halvt år før udløb:

 

”I efteråret kunne vi ikke give Lasse så meget spilletid, som han ønskede sig. Vi er nu blevet enige om at ophæve Lasses aftale, så han kan komme videre til en klub, hvor han kan få mere fast spilletid, end han måske havde udsigt til hos os. Men det har været en fornøjelse at have Lasse i truppen. Vi siger tak for indsatsen i Holbæk og ønsker ham alt mulig held og lykke fremover”, lyder det fra Morten Skovby.

 

Sportschefen glæder sig i øvrigt over, at en tidligere HBI´er, Marcus Carlson, nu vender hjem til Holbæk igen:

 

Marcus har tilbragt hele sin ungdomstid i Holbæk, og nu vil han gerne være med til at bakke op om klubbens strategi, hvor fundamentet til både klubbens første- og andethold skal etableres af spillere, som klubben selv har udviklet. Vi er glade for at have Marcus tilbage.”

 

Foto: Emil Bjørn (Laila Versemann)