Serie 4. holdet fik en god start på turneringen, med en sejr på 4-3 over Hagested/Tuse Næs.

14. august 2016

Det var en spændende og medrivende kamp, og i perioder med et stærkt dominerende ungt Holbæk hold.

Efter bare 7. minutter bragte Andreas Kærlund Larsen Holbæk B&I i front, efter et fremragende samspil med Mathias Jørgensen.

Hagested/Tuse Næs var dog hele tiden lurende og farlige i kontraspillet, og udlignede til 1-1.

Holbæk var dog stadig det dominerende hold og scorede til 2-1, da den evige trussel oppe foran, Andreas Kærlund Larsen serverede bolden for Metkel Keleta Awalom, som udnyttede sin hurtighed og bragte Holbæk B&I i front.

På trods af mange chancer og godt spil til Holbæk B&I, bragte Hagested/Tuse Næs dog inden pausen balance i regnskabet til 2-2. 2. halvleg blev en dramatisk affære, da en spiller fra Hagested/Tuse Næs måtte hentes i en ambulance. Han slog sig i en duel med en Holbæk spiller, men han er heldigvis på højkant igen.

Et stykke inden i 2. halvleg var Andreas Kærlund Larsen igen på spil, og bragte Holbæk foran 3-2 efter godt forarbejde af Rasmus Hvidtfeldt Christiansen. Det gav et boost til holdet, og Metkel Keleta Awalom udnyttede igen sin hurtighed, og med et løb ude på kanten fra midten af banen, kunne ingen følge med ham, og han udplacerede sikkert målmanden i Hagested/Tuse Næs målet, og så stod det fortjent 4-2 med 10. minutter tilbage af kampen.

Det lykkedes Hagested/Tuse Næs at reducere til 4-3 med 5. minutter igen, men Holbæk B&I holdt skansen de sidste 5. minutter, og kunne velfortjent gå i omklædningsrummet med en vigtig sejr i den første kamp.