Sejr lunede i sommervarmen

6. juni 2016

Slagelse - HB&I 1-3 (0-2)

0-1 Mads Larsen (6), 0-2 Frederik Ruhr (44), 1-3 Simon Petersen (65)

Af John Friis

Trods den bragende sommervarme lagde Holbæk ud med et imponerende og krævende højt pres på kunstgræsbanen i Slagelse. Gæsteholdets spil var pågående og hurtigt med kvikke kombinationer og gode løb for hinanden. 

Spillerne kom ud over stepperne og allerede i det 6. minut gav det afkast, da Mads Larsen fra en relativ upresset position i højre side af feltet skød hårdt - og bolden strøg i kassen ved stolpen i modsatte side. Flot sat ind!

Resten af halvlegen sad Holbæk på kampen og nåede endnu en scoring inden pausefløjtet. Efter et vedvarende pres og intensiv boldjagt blev bolden slutteligt prikket på tværs til Frederik Ruhr, der fordoblede føringen.

"I 1. halvleg havde vi et 80-20-initiativ og byggede rigtig gode angreb op. Spillerne var alle gode på bolden og sikre i deres pasninger", udtalte en yderst tilfreds cheftræner Ib Kristensen efter kampen.

Holbæk fortsatte efter pausen med at presse relativt højt, men forstod også i perioder at spille bolden sikkert rundt i egne rækker til de rigtige muligheder opstod.

Et øjebliks uopmærksomhed kostede et reduceringsmål til hjemmeholdet. Der gik dog kun 4 minutter inden der igen var 2-måls føring. Et raid lang højrekanten af Mads Larsen, en perfekt aflevering aflevering til Simon Petersen, der sikkert scorede og spændingen var reelt ude af opgøret. 

"Alle fortjener stor ros for en helhjertet indsats med overbevisende vinderattitude. Slagelse forsøgte sporadisk med modtryk specielt i 2. halvleg, men blev afvist på nær en enkelt gang. Vores spillere leverede hele kampen igennem koncentration og sikkerhed i alle kæder. Det var en helstøbt indsats, hvor det er svært at fremhæve nogle spillere frem for andre. Det var en stærk holdindsats", afsluttede Ib Kristensen sin vurdering af holdets præstation.

Næste kamp er på fredag, hvor topholdet Helsingør gæster SuriPark.

(Foto: Mads Larsen lavede 1 mål og havde næstsidste fod på de to øvrige)