Holbæk` s U19 Elite Øst er klar til turneringsstart

11. august 2016

U19 holdet har trænet godt siden d. 12.7., selvom det også har været ferieperiode. Nu er alle i omdrejninger og truppen på 22 mand er godt sammensat på alle positioner med lærevillige spillere. Vi skal vinde hver eneste kamp både på ude- og hjemmebane og spillestilen er i tråd med klubbens øvrige elitehold.

Sæsonstarten indledes med en spændende premierekamp mod et tekniskgodt hold B1903, som ligger godt til os. Dernæst venter B1908 på hjemmebane næste weekend.

I 3. kamp venter Frem, som vi slog 2-0 i en træningskamp op til turneringsstart. Der venter således fra start tre spændende kampe modhold i københavnsområdet. Cheftræner Ib Kristensen udtaler: ”at træningsindsatsen er god og stemningen er på det rette spændings niveau. Truppen, som er tilpas stor, er fint sammensat af en god blanding af årgang 98 og 99.

Det er aftalt med den sportslige ledelse, at enkelte spillere i U19-truppen i efteråret træner med 2. divisions seniortrup 1-2 gange om ugen, for at modnes og udvikle deres talent. Holdet har siden 1. træningsdag i juli måned spillet 4 gode træningskampe mod U19-hold fra 2. division, 1. division samt HB Køges U17 Liga. En kamp som blev spillet på Kongeengen i Nykøbing og endte 2-2. Alle lige fra holdleder, trænere og sportslig ledelse ser frem til en spændende efterårssæson og vi er parate til at give den gas. Vi håber på mange seværdige kampe fra Holbæks U19- trup”.

Den første kamp er som nævnt på søndag d. 14.08 kl. 15.30 på udebane mod B1903.

Hilsen Trænertemaet U19-1 Ib Kristensen og Henrik Brandrup