Såret HBI-hold i nøglekamp mod selvtillidsfuld oprykker

6. oktober 2016

Af Jørgen Rasmussen

 

Cheftrænerne for Fredensborg og Holbæk sparer ikke just på det verbale krudt i deres omtale af lørdagskampen mellem de to hold, som aktuelt er placeret i bund-4 som nummer seks og otte i 2. division, pulje 1, med henholdsvis 11 og 7 points.

 

Holbæks cheftræner Freddy Andersen betegner kampen som ”sindssygt vigtig på to områder”:

 

”Vi skal have en sejr over Fredensborg, både fordi det vil give os mulighed for stadig at jagte fjerdepladsen - eller i det mindste give os tre points med over i kvalifikationsspillet om at undgå nedrykning.”

 

Til netavisen bold.dk sagde Fredensborgs cheftræner Claus Larsen efter at hans hold onsdag aften på udebane lidt overraskende havde besejret B93, at kampen mod Holbæk lørdag eftermiddag bliver intet mindre end ”sæsonens vigtigste”, fordi udfaldet kommer til at definere, hvad resten af efteråret kommer til at handle om:

 

”Vinder vi, kan vi tillade os at gå efter oprykningsspillet. Taber vi, ser det svært ud”, mener Fredensborg-træneren, der mod Holbæk sender sit hold ud i dets tredje turneringskamp på kun syv dage.

 

Bundplacerede og af samme grund lidt sårede Holbæk kommer til Fredensborg for at vinde, forsikrer Freddy Andersen:

 

”Vi kan kun bruge en sejr til noget. Vi kender Fredensborgs styrke og svaghed fra 2-2 kampen i Holbæk. Vi vil spille vores eget spil, men vi skal være meget opmærksomme på deres hurtige omstillinger og høje indlæg i feltet”, siger cheftræneren.

 

Han betegner stemningen i truppen som ok:

 

”Spillerne ved godt, at når de fejler individuelt, så bliver holdet straffet. Men spillerne arbejder hårdt til hver eneste træning på at minimere deres fejl.”

Kampen mellem Fredensborg og Holbæk spilles lørdag kl. 13.00

 

Billedet: Cheftræner Freddy Andersen (Foto: Laila Versemann)