Så gik den ikke længere for U17

23. maj 2016

Af Asger Madsen

Holbæk– AB 0-1(0-1)

Efter at have været ubesejrede i forårets 7 første turneringskampe, så blev kamp nummer 8 endestationen på den flotte stime for HBIsU17 div. hold, da AB vandt en tæt og intens, men ikke særlig velspillet kamp.

Holbæk drengene ramte aldrig det spillemæssige niveau, som de har leveret i hele foråret. De forsøgte med god vilje at arbejde sig ind i kampen og skabte da også et par store chancer med et par fri løbere i løbet af kampen. Men skarpheden i den sidste afslutning var der ikke på dagen. AB fik scoret et lidt for let mål efter en dødbold og kæmpede energisk for at holde føringen hele vejen hjem.

Cheftræner Morten Skovby udtalte efter kampen, at det bestemt ikke var sæsonens bedste kamp. Drengene var der ikke i dag, og os i træner teamet formåede ikke at finde de rigtige løsninger for at hjælpe dem på vej igen.

Vi holder dog stadigvæk vores 4. plads i Divisionen og spiller en ny spændende kamp på lørdag d. 28. maj på SuRi Park mod et velspillende hold fra Næsby, som i øjeblikket indtager rækkes tredje plads. Der er garanti for god fodbold så kom og bak os op. Kampen fløjtes i gang kl. 13.30.