Restaurant SuRi fortsætter som hovedsponsor for HBI

16. oktober 2016

Af Jørgen RasmussenRestaurant SuRi fortsætter som stadion- og hovedsponsor for Holbæk Bold- og Idrætsforening de kommende to år. Parterne er blevet enige om at forlænge samarbejdet, så det nu løber til udgangen af 2018, når fodboldklubben – hvis alt går efter planen – flytter fra Borgmestergårdsvej og SuRi Park til helt nye rammer og omgivelser i Holbæk Sportsby.

”Vi har haft stor glæde af de mange nye kontakter og det netværk, vores sponsoraftale med HBI har givet os”, fastslår medstifter og indehaver af Restaurant SuRi, Henrik Nielsen.

Han har tillid til HBI´s udmeldte fremtids-projekt – der skal føre til at klubben med en kerne af egne talenter kan spille med om oprykning til 1. division i løbet af tre-fem år – men vil ellers ikke kommentere på de rent sportslige resultater i klubben over det seneste par år:

”Da jeg lavede sponsor-aftalen for to år siden, var det måske lidt af et sats efter en turbulent periode i klubben, men nu er det mit indtryk, at der er styr på økonomien og ro på, så jeg synes, det giver god mening at fortsætte samarbejdet”.

Hovedsponsoratet fortsætter på samme vilkår som hidtil. Da aftalen blev indgået for to år siden anslog daværende formand, Kenny Jensby, at den for HBI ville have en økonomisk værdi ”på den gode side af 300.000 kr. årligt”.Et godt signal og arbejdsroHBI´s nuværende formand, Johnny Vejlebo Nielsen, erklærer sig på klubbens vegne glad og stolt over, at en velrenommeret lokal virksomhed som Restaurant SuRi kan se sin interesse i at forlænge samarbejdet i en ny to-årig periode:

”Det sender et godt signal til andre erhvervsdrivende og potentielle sponsorer, at vores hovedsponsor også i handling viser, at han er tilfreds med de fordele, at sponsorat i fodboldklubben giver. Og så er det klart, at det giver bestyrelsen noget arbejdsro, så vi kan koncentrere os om andre ting, når noget så vigtigt som et hovedsponsorat er på plads.”21 nye sponsorer er kommet tilHBI´s sponsorchef, Carsten Damgaard, glæder sig også over, at Henrik Nielsen og Restaurant SuRi har valgt at forlænge sponsoraftalen.

”Vi kan i det hele taget glæde os over, at der i år er en større opbakning til HBI og de events, klubben står bag, end der – i hvert fald mig bekendt - tidligere har været,” siger sponsorchefen med henvisning til en nettotilgang på 21 sponsorer, så klubben nu i alt har 145 sponsorer.

 

På billedet ses fra venstre HBI´s sponsorchef Carsten Damgaard, SuRi´s medstifter og indehaver Henrik Nielsen og HBI´s formand Johnny Vejlebo Nielsen. (Foto: Laila Versemann)