Overvintring på en oprykningsplads glippede mod Asnæs

7. november 2016

Asnæs - Holbæk 2-2 (1-0)

1-1 Jesper Halling (56), 2-2 Khaled Omani (90+)

Tilskuere: 40

Af John Friis

Andetholdet skulle have tre point for at holde vinterpause på en oprykningsplads. Sådan kom det ikke til at gå, og sæsonens sidste kamp i Asnæs vil nok kun blive husket for overtiden.

Netop som den ordinære spilletid udløb bragte Asnæs sig på 2-1, og point til Holbæk syntes forduftet i det triste efterårsvejr. Gæsterne fik dog etableret et solidt pres og efter et hjørnespark i de absolut sidste sekunder af tillægstiden var Khaled Omani på rette sted og sørgede for, at der trods alt kom 1 point med hjem.

Kvaliteten i spillet matchede det grå og triste efterårsvejr godt, og den dyngvåde bane gjorde det heller ikke lettere for aktørerne.

Asnæs bragte sig i spidsen allerede efter 4 minutter inden gæsteholdet rigtig var kommet på plads. Udligningen faldt i starten af anden halvleg, hvor Jesper Halling udnyttede en tilfældig chance. Målet betød samtidig, at han sluttede som topscorer i serie 3 med 17 fuldtræffere.

Spillet var på det jævne med et lille overtag til Holbæk - men så kom den hektiske afslutning og kampen endte vel i grunden meget retfærdigt uafgjort.

Holbæk var til denne kamp udfordret med nogle sene afbud og kunne først i sidste øjeblik stille fuldt hold!

Mange spillere har været med i løbet af sæsonen og det har været meget forskelligt, hvor mange spillere fra divisionstruppen, der har været til rådighed. Dette afspejles meget klart i de noget svingende resultater.

Ambitionen er fra klubbens side en oprykning, men resultaterne i sæsonen har tydeligt vist, at den ikke kommer af sig selv.

Foto: Cheftræner Bo Jensen og assistenttræner Michael Bisgård har udført et stort og prisværdigt arbejde med andetholdet