Ny overbevisende sejr til U17 divisionsholdet

4. april 2016

Af Asger Madsen

Holbæk– Næstved 5-1(3-0)

1-0 Alexander Stroustrup(Assist fra Kristian Skovby), 2-0 Kristian Skovby (Assist fra Tor Ømark), 3-0 Mathias Nyman (Assist fra Simon Engberg) 4-0 Simon Engberg (Assist fra Kristian Skovby), 5-1 Mathias Nyman (Assist fra Christian Olsen)

U17 divisionsholdet fortsatte de gode takter fra kampen i Thisted og vandt også den anden kamp i sæsonen i 1. division overde sjællandske rivaler fra Næstved på overbevisende vis.

I de første 5 minutter af hjemmekampen virkede drengene en smule nervøse og havde svært ved at få spillet til rigtigt at flyde. Men herefter stod der Holbæk på kampen. Holdet var i total dominans kampen i gennem og havde chancer til 5 mål mere end de 5 som blev sparket ind. Efter 8 minutter lå bolden i Næstved målet første gang og ved pausen var føringen på 3-0.

I 2. halvleg spillede Holbæk drengene bolden tålmodigt rundt og når mulighederne opstod så blev de chanceskabende gennembrud sat op. Næstved spillerne var ikke meget på bolden i 2. halvleg.

Trænerduoen Morten Skovby og Per Pedersen var da også efter kampen meget tilfredse med måden som drengene tog fat i kampen og styrende begivenhederne fra start til slut. Opbygningsspillet blev dirigeret med stor variation, hvor der I perioder blev spillet med tålmodighed og med mange pasninger i holdet, mens der i andre perioder blev spillet mere direkte i gennembrudsspillet og så skabte vi rigtig mange chancer i begge halvlege.

Det eneste lille malurt i bægeret var, at Næstved fik lov til at score et mål på en i øvrigt fin omstilling, hvor vi nok blev lidt for overmodige og tabte balancen på holdet. Det er måske forståeligt nok når man er så meget foran, men det vil vi gerne have rettet, så vi gør tingene helt færdige slutter cheftræneren af.

Stor ros til alle på og omkring holdet for den flotte start på forårssæsonen.