Opstart hos U19

13. februar 2016

"Vi er godt i gang med træningsopstarten hos U19,1. Træningen foregår med fokus på styrke mandag, fysisk træning tirsdag og taktisk træning torsdag. Det er nogle gode drenge med et godt teknisk niveau, som regelmæssigt møder frem til træning", siger cheftræner Ib Kristensen.

Trænerteamet U19,1 består af Ib Kristensen, cheftræner, Christian Valentin, assisterende træner, Henrik Brandrup, assisterende træner/mental coach og Torben Bahn er holdleder.

Truppen er på 18 mand, men træningen har i opstarten båret præg af udfordringer med småskader, spillere som har trænet med senior i 2. divisionstruppen og lidt frafald i spillere fra efteråret. Frederik "P" og Jesper Halling er indlemmet i senior førsteholdstruppen og spiller som udgangspunkt kampe der. Mads Larsen træner delvis sammen med senior førsteholdtruppen, men spiller kampe for U19,1. Magnus Olsen er skiftet til Roskilde FC og vores to målmænd fra efteråret holder pause. Nye målmænd i opstartstruppen er Rasmus Hansen og Oliver Rude.

"U19,1 har spillet to træningskampe mod Brøndbys U19,2 og Frederiksværk serie 2, som begge er tabt. Spillet, holdet og kampformen er bestemt ikke der, hvor vi vil være endnu. Vi har dog en god lang opstartsperiode og flere træningskampe, som bliver godt for at lave et slagkraftigt og velorganiseret hold til turneringsstaten fredag d. 1. april hjemme mod Albertslund-Glostrup.

Næste træningskamp er hjemme mod Svogerslevs serie 1-hold mandag d. 22.2 kl. 19 på kunsten", lyder det fra cheftræneren.

Foto: Jeppe Babalola scorede mod Frederiksværk