Nyt træner-team på plads: Freddy og Kim er tilbage

2. juni 2016

Af Jørgen Rasmussen

 

Det nye træner-team bag Holbæk BI´s divisionshold er to gamle kendinge, som kender klubben og som tidligere har været kun en enkelt scoring fra at lede holdet op i 1. division.

 

Freddy Andersen og Kim Hansen er tilbage i folden. Denne gang med nye erfaringer og på en tre-årig aftale, der skal sikre arbejdsro til implementering af klubbens ambition, fastslår elitechef Asger Madsen:

 

"Freddy og Kim kender jo klubben indgående fra tidligere, og to gange har de været bare et enkelt mål fra at føre holdet op i 1. division. I bestyrelse og eliteudvalg tror vi på, at ved fælles hårdt og dedikeret samarbejde, vil det lykkes denne gang".

 

Parterne har indgået en tre-årig aftale. Den skal være med til at sikre træner-team´et ro til at gøre klubben klar til næste niveau. Det skal ske med et tydeligt spilkoncept (Den Blå Tråd) og en klar udmelding til de etablerede spillere i truppen om, at et ja til Holbæk BI også forpligter: det forventes, at de vil være med til at trække klubbens talenter op i niveau.

 

Det nye træner-team skal arbejde med en trup på 16–18 etablerede spillere suppleret med 5–6 1. års seniorer og yderligere 4–6 såkaldte boblere, der til daglig spiller på klubbens U19-mandskab.