Målet er stadig oprykning

15. november 2016

Af John Friis

"En af klubbens vigtigste målsætninger for denne sæson er, at vores andethold skal rykke op i serie 2", lyder det uden betænkningstid fra sportschef Morten Skovby.

Efter at efterårssæsonen for andetholdet i serie 3 for snart et par uger siden lukkede med den hårde kamp i Asnæs, ser det ud til, at tre hold skal slås om de to oprykningspladser. Fårevejle og Tuse overvintrer på dem med Holbæk lige i hælene. Oprykningsspillet er således fuldstændigt åbent, når bolden igen ruller til foråret.

Cheftræner Bo Jensen har følgende status over efteråret:

"Første halvdel af sæsonen er afviklet ved, at der har været anvendt 35 forskellige spillere på serie 3-holdet, heraf er det kun 2 spillere, der har spillet alle kampene. Alene med det udgangspunkt må det siges, at første halvsæson er godkendt - for alle de spillere, som har været med har vist stor respekt omkring holdet og har alle ydet deres bedste.

Det er klart, at det er svært at spille med indøvede standarder, når vi har den store udskiftning, men heldigvis er de fleste af spillere godt skolet fra klubbens egen ungdomsafdeling."

" Størstedelen af de anvendte spillere, som vi har benyttet i efteråret er fra årgang 2000, 1999, 1998 og 1997. Dvs. meget unge spillere som uge efter uge har spillet mod voksne spillere fra omegnsklubberne - men på trods af det, har de klaret sig rigtig flot", siger han om truppens sammensætning.

Morten Skovby har disse betragtninger over efteråret kampe:

"Holdet indledte sæsonen i suveræn stil med sejre i de 7 første kampe. I denne periode fik holdet tilført det forventede antal spillere fra førsteholdstruppen, som er en del af det setup, vi har lavet i år.

I løbet af sæsonen blev førsteholdstruppen desværre ramt af en del længerevarende skader, hvilket dermed fik en afsmittende effekt på andetholdet.

Den samlede status er dog her halvvejs, at holdet med 9 sejre i 12 kampe er placeret, der hvor vi skal være."

Om den kommende forårssæson mener han:
"3 hold kæmper side om side om de 2 oprykningspladser, og vi tror fuldt og fast på, at holdet er stærkt nok til at tage den ene.

Vinterpausen bliver brugt på at få førsteholdstruppen intakt igen og forstærket, så vi holder naturligvis fast i målsætningen om oprykning til serie 2"