Kom så de blå …!

24. oktober 2016

Af Morten Skovby, sportschef

 

Efter et resultatmæssigt hårdt og skuffende efterår i 2. division, pulje 1, så kan Holbæk-truppen se frem til en yderst spændende udfordring onsdag aften, når superligaholdet fra AGF kommer på besøg.

 

For en stund gælder kampen ikke livsvigtige point i turneringen, men i stedet venter der en god oplevelse for spillerne, hvor de kan få lov til at måle sig med et hold fra den øverste hylde i Danmark.

 

Pokal turneringen har det jo som bekendt med at leve sit eget liv, og vi oplever næsten hvert år, at de mindre hold driller de lidt større hold. Det er også den indstilling som vores drenge skal gå på banen med på onsdag. Vi kan og skal spille frit og tro på at vi kan skabe overraskelsen foran et forhåbentligt stort og veloplagt publikum.

 

Det er i hvert fald det udtryk, som vi gerne vil se fra vores hold.

 

I HBI har vi alle set frem til en dejlig fodbold-aften på SuRi Park og vi er stolte over at kunne præsentere publikum for en af de mest traditionsrige klubber i landet.

 

”De Hvie´” fra Århus har været en dominerende faktor i dansk fodbold i mere end 100 år og har vundet både det danske mesterskab og pokalturnering flere gange.

 

Fra HBI´s side ønsker vi rigtig god fornøjelse med kampen – og tillader os et Kom så de blå …!

 

Morten Skovby (Foto: Laila Versemann)