Kom og støt andetholdet

19. august 2016

Af John Friis

Holbæks andethold startede sæsonen i tirsdags med en sejr på hele 8-0 over Vipperød. Denne sejr skulle meget gerne følges op i lørdagens hjemmekamp mod SIF Holbæk IF med yderligere 3 point. Især i den sidste del af premierekampen blev der vist meget seværdig fodbold på et højt niveau. Der er da heller ikke nogen hemmelighed, at klubbens ambition for sæsonen er en oprykning.

Det unge hold til lørdagens kamp er med enkelte ændringer på grund af skader på førsteholdet det samme, som spillede mod Vipperød. "Vi har en klar plan for, at vi skal vinde kampen på lørdag, ved at fortsætte med at spille med stor tålmodighed og samtidig skal det være en kamp, som spilles på vores præmisser", udtaler cheftræner Bo Jensen.

"Vi skal bruge den gode og positive indstilling fra spillerne til at skabe en god "ånd", når der spilles på andetholdet - for at kunne skabe et vinderhold", pointerer cheftræneren.

De unge spillere har brug for interesse og opbakning omkring holdet, så afsæt lidt tid lørdag eftermiddag og få i tilgift set noget yderst seværdigt fodbold.

Vi ses lørdag kl. 15.30.

Foto: Cheftræner Bo Jensen håber på stor opbakning til lørdagens hjemmekamp.