Klart nederlag mod sidste sæsons vindere

14. april 2016

B1908 - HB&I 4-0 (3-0)

Af John Friis

I sidste sæson vandt B1908 den meget tætte række med bare 1 sølle point foran Holbæk. Weekendens kamp viste, at de bestemt ikke er blevet ringere. Med meget hurtig boldomgang, teknisk godt kombinationsspil, pres, omstillinger og løb både i dybden og diagonalt formåede de at spille virkelig flot fodbold. Det var tydeligt fra første fløjt, at Holbæk skulle yde 100 % over hele linjen hvis de skulle være med i kampen.

Holbæk prøvede både at presse højt og andre gange at "træde på bolden" for at få tempoet ned og gang i mere velovervejet og konstruktivt opspil. På dagen var B1908 bedre i de fleste faser, og gæsterne havde kun få chancer i løbet af kampen. Nærmeste forsøg kom fra Mathias Vestergaard, der med et flot langskud 3 meter udenfor buen af feltet testede overliggeren.

Et meget velspillende B1908-hold stressede Holbæk-spillerne i en grad, så indsatsen kun glimtvis nåede et forventeligt niveau. Niclas Sørensen og Jacob Jensen gik forrest med ukuelig fight, men samlet set kunne holdet ikke stå imod. "Holdet underpræstrede på en dag, hvor modstanderen, B1908, straffede vores fejl i opspillet og udnyttede sprækker i forsvaret", siger cheftræner Ib Kristensen.

Efter den meget flotte sæsonåbning mod Albertslund kom holdet ned på jorden igen. "Vi skal mobilisere en stærkere sejrsvilje og holdindsats til næste kamp for at komme op på hesten igen og vinde", lyder det fra cheftræneren.

De kan så glæde sig over at have mødt det hold, der kunne være et godt bud på det hold, der er øverst i tabellen, når turneringen slutter i juni. Holdet får chancen for at revanchere sig allerede på mandag kl. 18.30, når Skjold Birkerød gæster SuriPark.

(Foto: Mathias Vestergaard testede overliggeren)