Klart nederlag i det lokale topopgør

2. oktober 2016

Holbæk - Tuse 0-3 (0-1)

Tilskuere: 75

Af John Friis

Efter en stime på 7 sejre kom det første nederlag - og det endda et klart et af slagsen! Topkampen mod Tuse gav et overraskende klart 0-3-nederlag.

Det lokale opgør stod mellem nummer 1 og 2, og der var i høj grad den intensitet, der hører til topkampe. Højt tempo, fight om alle bolde og der var  "lyd på". 

Første halvleg var lige, men det var Tuse, der scorede det enlige mål i de første 45 minutter. Værterne havde bestemt også deres muligheder. "I dag blev vi straffet for ikke at score på vores chancer. Og chancerne var der", lød det fra cheftræner Bo Jensen umiddelbart efter kampen.

Den ellers lige kamp blev reelt afgjort et kvarter efter banebyttet. En såkaldt nødbremse på en fri Tuse-spiller gav rødt kort og scoring på det efterfølgende frispark. Så var det slut, selvom Holbæk faktisk på et tidspunkt med kun 9 mand - gult kort i serie 3 giver 10 minutter på bænken - var i stand til at presse Tuse og spille sig til et par pæne muligheder.

Tuse scorede kampens sidste mål 5 minutter før tid, og fik dermed en fortjent sejr, der dog nok resultatmæssigt l var lige i overkanten efter spil og chancer. Men Tuse var et mere homogent hold end Holbæk, og det blev afgørende.

Næste lørdag er der endnu et topopgør. Holbæk skal til Fårevejle, der ligger nummer 3 i rækken.

Foto: Mikkel Adamsen ydede en stor indsats og blev valgt til kampens spiller (Foto: Laila Versemann)