3 på stribe

10. april 2016

Af Asger Madsen

At Holbæk B&I har leveret en flot opstart her i forårssæsonen med 9 point for 4 kampe blev i dagens kamp mod topholdet fra Næsby flot cementeret. Således skal vi skal da også helt tilbage til september måned 2012, hvor det senest er lykkedes at hente 3 sejre i streg og denne gang oveni købet med 3 cleansheets.

Netop den stærke defensiv var da også kampens helt store fornøjelse at se på, hvor der ikke blev levnet mere end et par chancer til Næsby og her var kampens helt store fornøjelse Christian Mortensen en sikker sidste skanse, der med 2 verdensklasse redninger holdt gæsterne fra fadet.

Den koncentrerede indsats blev da også belønnet til sidst i kampen, hvor holdets dødboldsspecialist BirolSerinkanli på frispark lagde bolden millimeter præcist ind til Jonas Bengtsson der køligt headede Holbæk B&I på 1-0. Næsby formåede ikke at få lagt det sidste store tryk på Holbæk, så sejren blev kørt sikkert hjem.

Det var da også en meget veltilfreds cheftræner Peter Ebbe Tønder der efter kampen kunne gøre status på den flotte præstation. ”Det er fællesskabet der vinder i dag” udtalte Tønder og så afvikler vi i dag de svære perioder med fight og godt spil. Cheftræneren anerkendte da også gæsterne fra Næsby både til førkamps arrangementet og igen efter kampen for at være et godt fodboldhold, men vurderede nøgternt, at det var det bedste hold der vandt på SuRi Park i dag.

Med sejren over Næsby indtager Holbæk B&I nu en delt 6. plads i rækken og det er med en kamp i hånden.

I næste weekend venter der endnu en svær udekamp, hvor der først lige skal tilbageligges 400 kilometers kørsel inden kampen kan fløjtes i gang mod Jammerbugten.