Flot sejr til 2 division

1. maj 2016
Flot sejr til Holbæk B&I
Af: sportschef Steen Vester
Holbæk B&I - Kolding IF 3-0 (1-0)
1-0: Kristoffer Dirksen
2-0: Jonas Bengtsson
3-0: Jonas Bengtsson
En meget solid indsats af holdet, gav tre velfortjente point mod Kolding IF.
Første halvleg var en taktisk affære, hvor begge hold så hinanden an og der blev ikke skabt de store scoringsmuligheder.  Mod slutningen af halvlegen kom Holbæk sværmede Holbæk-angrebene mere og mere omkring modstanderens mål. Efter 41 minutters spil, blev et fornemt angreb afsluttet af højkanten Kristoffer Dirksen, der sikkert passerede Koldings målmand.
I anden halvlegs start var Holbæk-spillerne helt klar fra start. Det udmøntede sig også i en kynisk scoring fra Jonas Bengtsson, efter at han var alene med målmanden.  Kolding kom en smule mere på bolden, men formåede kun enkelte gange, at komme til målchancer. Her viste Mikkel Kvist i målet sit store potentiale, og fik afvist Kolding-angriberne.  En flot divisions-debut af den unge målmand.
Holbæk fik igen mere styr på kampen, og topscorer Jonas Bengtsson fik definitivt afgjort kampen efter en flot bold i dybden af indskiftede Thomas Jensen.
Med sejren er Holbæk nu otte point foran netop Kolding, der befinder sig lige under stregen,
Sportschef Steen Vester om kampen
"Det er en flot sejr. Alle på holder arbejder hårdt og koncentreret, og får derved mulighed for at vise noget virkelig flot fodbold. Kolding var en svær modstander, der var meget afklaret med hvad de ville, og de gav ikke meget plads at spille på.  Vi vinder kampen ved at være vedholdende og hele tiden bearbejde modstanderen med forskellige slags angreb. Som en bokser, der hele tiden holder modstanderen beskæftiget og ikke tillader ham at angriber. Når han så bliver ukoncentreret, slår vi hårdt til"