Jævnbyrdig affære

5. september 2016

HB&I – Vanløse: 3-1 (1-1)

I silende regn blev der lagt fra land med højt pres i højt tempo fra begge sider. Den våde bane gjorde sit til, at pasningerne blev hurtigere. Det udmøntede sig i en intens kamp, der heldigvis var fair spillet – i hvert fald i første halvleg.
Det blev kun til et par halvforkølede afslutninger til begge sider, hvor Holbæk havde den eneste reelle chance efter 18 minutter, hvor Nikolaj Frandsen med en lang aflevering fra egen banehalvdel fandt Simon Engberg. Han tog bolden med i en flot førsteberøring, men fik overplaceret sin afslutning

23. min. 1-0, Mathias Nyman: På en stikning fra Mads Bobjerg fik Mathias Nyman bolden midt for buen udenfor Vanløses straffesparksfelt. Mathias vandt en flok tacklinger og får sat sig igennem forsvaret. Alene med Vanløses målmand scorede han med et hårdt skud ude i siden af målet og uden chance for målmanden.

33. min. 1-1: Ti minutter efter mistede Holbæk bolden midt på banen i et opspil og Vanløse satte en lynhurtig kontra i gang. To hurtige afleveringer og en Vanløsemand kom til skud på kanten af feltet. En forsvarsspiller forsøgte at blokere skuddet, men bolden blev blot rettet af og snød fuldstændig David Paris i målet, helt prisgivet.

Resten af halvlegen var der et par afslutninger til begge sider. Ellers var det en vandkamp om momentum.

55. min. 2-1, Mathias Engberg: I anden halvleg havde Holbæk generelt overtaget, selvom der stadig blev kæmpet hårdt fra begge sider for at ’holde fast i kampen’. Efter et godt komponeret angreb fra Holbæks side endte bolden hos Mathias Engberg, der hamrede bolden ind ude ved stolpen.

70. min. 3-1, Mads Bobjerg: Vanløse løb ind i et par 10-minutters udvisninger midt i halvlegen og det gav Holbæk et yderligere overtag. I forbindelse med at Holbæk holdt fast i et pres og spillede bolden godt rundt, lagde Mads Bobjerg ude fra højre kant bolden ind i feltet i en høj bue. Bolden sejlede dog ind helt oppe i det lange hjørne, helt umuligt for Vanløses målmand at beregne.

I resten af kampen var der stadig god intensitet og selvom Holbæk også fik en enkelt 10-minutters udvisning, var kampen dog ikke hårdt spillet.

Cheftræner Ib Kristensen udtalte efter kampen:
”Jeg er tilfreds med resultatet. Vi vandt fortjent, og skal fortsætte med at træne i at blive meget bedre i boldomgangen og løb uden bold. Sejren kunne godt været blevet større med mere koldblodighed i afslutningerne”