Jonas Thomsen skifter til Holbæk B&I

29. maj 2016

Af Steen Vester

I bestræbelserne på at forbedre sidste efterårs 5. plads i 2. division og derved kvalificere sig til opryknings-spillet, har klubben nu hentet Jonas Thomsen fra Kalundborg GB.

 

Den kommende Holbæk-spiller har tidligere repræsenteret HB Køge og FC Vestsjælland, sidstnævnte i Superligaen.

 

Parterne er blevet enige om en to-årig aftale, og det glæder HBI´s sportschef Steen Vester sig over:

 

"Jonas passer perfekt ind i vores ambitioner om at spille med i oprykningsspillet næste sæson.  Vi får en pasnings-sikker og arbejdsom spiller, der med sin erfaring fra højere niveau, fra dag et vil kunne løfte vores spil. Han kræver meget af sig selv og sine holdkammerater, hvilket også vil være med til at hæve vores træningsniveau yderligere".

 

"Vi har i flere år haft en god talentudvikling, hvor vi har udviklet mange spillere til vores eget 1. hold.  For at optimere denne strategi, er det afgørende også at have nogle stærke profiler. Der skal være nogle omdrejningspunkter på holdet, som talenterne kan læne sig op ad, og som samtidig kan præstere på et højt niveau.  Vi mener, at vi med tilgangen af Jonas, har fået netop sådan en spiller".

 

Jonas Thomsen glæder sig også til igen at repræsentere Holbæk B&I:

 


"Jeg ser frem til at komme 'hjem' til Holbæk igen, hvor jeg har tilbragt de fleste af mine ungdomsår. Jeg glæder mig til at spille sammen med tidligere holdkammerater fra ungdomstiden. Så jeg glæder mig til at komme i gang, og til at være med i et sindssygt spændende projekt i Holbæk B&I".