Igen-igen: Holbæk indkasserede det fjerde et-måls nederlag i træk

29. oktober 2016

Holbæk – Frem 0-1 (0-1)

0-1 Daniel Pedersen (str., 44 min.). - Tilskuere: 292

 

Af Jørgen Rasmussen

 

Syvende turneringsnederlag i træk for Holbæk, fjerde et-måls-nederlag i træk og det femte i alt, siden 2-2 kampen mod topholdet Avarta den 9. september.

 

Det har været et surt efterår for Holbæks 2. divisionshold, som nu kun mangler en for begge hold reelt betydningsløs udekamp mod Avarta, inden den står på vinterpause, forberedelse og genopretning af selvtilliden til forårets kampe om at undgå nedrykning til Danmarksserien.

 

Frem scorede den chancefattige kamps eneste mål faldt på et straffespark begået af Mikkel Adamsen kort før pausen. Med sejren har Frem stadig en chance for at slutte i top 4 og dermed komme med i oprykningsspillet – i så fald på bekostning af enten B93 eller Brønshøj.

 

Holbæks cheftræner Freddy Andersen sagde efter Frem-kampen, at han selvfølgelig var drønhamrende skuffet over resultatet, men:

 

”Jeg synes ikke, der var den store forskel på de to hold. Det var en kamp med alt for meget duel-spil. Det var tydeligt, at begge hold havde en pokalkamp mod et superligahold i benene fra i onsdags, så det var nogle tunge ben, der løb rundt på den tunge bane.”

 

Holbæk måtte udskifte midterforsvareren Emil Bjørn kort før pausen og venstrebacken Birol Serinkanli kort efter. Førstnævnte med en fiberskade, sidstnævnte med en ankelskade. Det er tvivlsomt, om de bliver klar til sæsonens sidste kamp.

 

Emil Bjørn - måtte udgå med en fiberskade (foto: Laila Versemann)