Holbæk viste moral og gav Hvidovre kamp til stregen

21. oktober 2016

Af Jørgen Rasmussen

 

Nederlaget på Kæmpernes Arena i Hvidovre var Holbæks sjette pointløse divisionskamp i træk, og det fjernede den sidste rest af tvivl om de to holds udfordringer i forårssæsonen: Hvidovre slutter i top 4 i 2. divisions gruppe 1 og skal spille om oprykning, Holbæk slutter sidst eller næstsidst og skal i kvalifikationsspil om at undgå nedrykning.

 

Begge holds skæbner lå i kortene allerede inden fredagens aftenforestilling for øjnene af imponerende 558 tilskuere, som – for hovedpartens vedkommende – dog måtte vente længe på hjemmeholdets sejrsmål.

 

Efter kampen konstaterede Holbæks cheftræner, Freddy Andersen, at hans hold – der var uden den karantæne anfører og midtbanekriger Jonas Thomsen og den normale førstemålmand Christian Mortensen - var under pres fra starten af kampen og havde svært ved at holde bolden i egne rækker, når den var erobret.

 

Hvidovre kom foran på et flot langskudsmål uden chance for Holbæks velspillende målmand, Frederik Mehder. Han afløste på fornem vis Christian Mortensen, so m ikke klarede opvarmningen og derfor måtte overlade pladsen mellem stængerne til une Mehder

 

Som halvlegen skred frem fik de godt fightende holbækkere bedre styr på boldomgangen, og i halvlegens sidste minut lykkedes det 21-årige Mikkel Adamsen med et langskud at bringe balance i målregnskabet.

 

Stillingen 1-1 holdt til kampens 79. minut, da Hvidovre vinder en duel i feltet og Frederik Emil Andersen sparker returbolden i må¨l.

 

”Hvidovre er bedst i 2. halvleg, men jeg synes, vi spiller og kæmper bedre og bedre som halvlegen skrider frem”, vurderer Freddy Andersen.

 

Cheftræneren roser målmanden Frederik Mehder, som ikke kunne stille noget op ved Hvidovres sejrsmål og generelt spillede en rigtig god kamp:

 

”Frederik hev flere store redninger frem, både i starten af kampen og i 2. halvleg, så han blev klart og helt fortjent valgt som dagens spiller”, siger Freddy Andersen.


Billedet: Frederik Mehder – fin kamp og dagens spiller i Hvidovre (Foto: Laila Versemann)